unitynederland.nl

De beste outfits van Nikkie

Heb je een nieuwe outfit nodig en is jouw oog gevallen op de kledingstukken van Nikkie? Dan ben je niet de enige. Het is een merk dat binnen een korte tijd veel populariteit heeft gekregen. Dit komt mede door oprichter Nikkie Plessen, één van de bekendste Nederlanders die ons land rijk is. Voordat je tot een aankoop overgaat is het wel van belang dat je precies weet wat je allemaal kunt verwachten. Want waarom zou je kledingstukken van dit merk willen hebben en wat voegt het toe aan jouw garderobe? Lees snel verder en ontdek wat je moet weten.

Nikkie zorgt voor een stijlvolle uitstraling

Nikkie is een merk dat uitstraalt wat Nikkie Plessen is: modieus en vrouwelijk. In 2012 is het fashionlabel opgezet en sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Kenmerkend zijn de hoogwaardige kwaliteit en de edgy, sexy en stoere uitstraling. Dit maakt Nikkie populair onder vrouwen van alle leeftijden. Het merk is opgedeeld in een groot aantal collecties waar je niet alleen kleding vindt, maar ook de accessoires om jouw outfit helemaal mee af te maken. Zo loop je er altijd stijlvol bij en kun je ook blijven combineren tot je een kledingkeuze hebt die helemaal bij jou past. Jij bepaalt namelijk wat mensen van jou gaan zien en over jou denken.

Een Nikkie jurk die bij je past

Je kunt bijvoorbeeld gaan kijken naar een Nikkie jurk. De jurken van het kledingmerk komen in meerdere stijlen en uitstralingen. Ga in de zomer bijvoorbeeld voor een zomerse bloemenprint en voor andere gelegenheden juist weer voor een stoere leren jurk. Een Nikkie jurk zal jou daarbij nooit veel gaan kosten. Er kan namelijk altijd wel een aanbieding gevonden worden, zodat je wellicht meerdere jurken voor hetzelfde budget krijgt. Daarna combineer je de Nikki jurk met één van de accessoires. Wil je veel bling of juist niet? Alles is mogelijk als je binnen het assortiment gaat kijken.

Ga voor de beste kwaliteit 

Of je nu voor een Nikkie jurk gaat kijken, of juist vesten, truien, bloesjes of broeken nodig hebt, alles is mogelijk en je vindt te allen tijde een nieuwe outfit voor iedere gelegenheid. Bij jouw aankoop kun je al mixen en matchen, maar ook op een later moment zijn er nog een groot aantal mogelijkheden. Jouw garderobe zal er altijd goed uitzien en je hebt voor ieder seizoen voldoende kledingstukken in de kast hangen. De hoogwaardige kwaliteit zorgt er dan voor dat je jarenlang kunt genieten en het jouw geld meer dan waard zal zijn.

Mobiele versie afsluiten