unitynederland.nl

Zomerkleding voor je surfvakantie

Surfen

Een van de leukste sporten voor tijdens de vakantie is surfen. Ik ben persoonlijk altijd een fan geweest van actieve vakanties. Dagenlang bakkend op het strand liggen is niks voor mij. Ik ga liever een activiteit doen. Daarom zijn al sinds mijn jeugd de meeste van mijn vakanties actieve vakanties. Zo ga ik graag snowboarden, windsurfen, klimmen en golfsurfen. Omdat golfsurfen in Europa vaak wat lastiger is ben ik daardoor ook al meerdere keren naar tropische landen geweest om te surfen.

Zo ben ik twee jaar achter elkaar naar Bali gegaan om daar van de golven te genieten. Surfen is niet alleen een fantastische zomersport maar er hoort ook een hele lifestyle bij. Zo is er natuurlijk kleding, manier van praten, strandfeesten etc. In dit artikel bespreek ik een stukje van de kleding lifestyle die bij surfen hoort.

Kleding zomervakantie

Een van de bekendste surfmerken ter wereld is het kledingmerk O-neill. Al jaren aan de top als het gaat om surfkleding is het dan wel ook een van de duurste kledingmerken. Als surfende student is het daarom waarschijnlijk een beter idee om andere sportieve merken te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld het kledingmerk Daily Paper. Een combinatie van surfkleding en streetstyle past het merk perfect in de surf en skate cultuur.

Surfcultuur

Het materiaal waarvan de kleding gemaakt is, is licht en daardoor ideaal voor hete landen zoals Bali. Bali staat ook wel bekend als het eiland van de goden en is een van de mooiste eilanden ter wereld. Desondanks moet je wel weten welke tijden van het jaar het beste zijn om Bali te bezoeken. Het is een tropisch land dus je zult denken het is altijd lekker weer maar dan heb je geen rekening gehouden met regenseizoen. Een van de extra nadelen van het regenseizoen in Bali is dat al het vuilnis naar de stranden spoelt. Je zult dan niet lekker op het strand zitten of met je surfplank de zee in gaan als er overal vuilnis rondslingert.

 

Zorg daarom dat je je strandkleding voor de zomer koopt met merken zoals Daily Paper. Bali is ook een van de mooiste plekken in de wereld om te duiken en elke week zijn er nieuwe feesten in de lifestyle club van Bali in Canggu, Deus. Daar kun je grappig genoeg ook elke dinsdag een gratis tattoo krijgen als je een taco besteld. Het moeten wel kleine tattoos zijn en je moet zelf het design aanleveren.

Mobiele versie afsluiten